VI HAR 40 ÅR'S JUBILÆUM I ÅR  -  1979 - 2019

jd04

Bliv verdensmester til at udstille

Jakob Dyrbye og Co blogger om messer og udstillinger og alt det du kan få ud af det, hvis du blot gør det en lille smule anderledes end du plejer. Talent forpligter


Sådan sagde Helle i sin takketale, da hun på vegne af Faust Dyrbye modtog årets Virksomhedspris 2014.

Hos os er vi ikke medarbejdere eller ansatte. Hos os er vi først og fremmest Mennesker – med stort M. Og det er de menneskelige kvaliteter, ideerne og passionen, der driver vores arbejde og forretning.

Om man er ansat som voksenlærling eller har været uden for arbejdsmarkedet i en periode eller noget helt tredje, er ikke så vigtigt. Det som er vigtigt er, at man udnytter sit talent og det man kan. Det har man ansvar for. Hvis man brænder for sit job og gerne vil gøre sine ideer og talenter gældende, skal man tage det ansvar.

Det er vores måde at møde mennesker på og derfor er vi glade for og stolte over at have modtaget årets Virksomhedspris.


Et strategisk udstillings-hvad-for-noget?

Hos os arbejder vi indædt for at gøre vores kunders messestande og udstillinger til succesfulde oplevelser. Vi er et strategisk udstillingsbureau, der vil mere end at bygge flotte messestande – vi vil også give vores kunder og samarbejdspartnere god rådgivning, de rigtige løsninger og sikre os, at vi sammen altid tænker lige det skridt videre, som skaber værdi ud over det forventede.

Når vi som en lille spiller i et stort marked giver os af med det, er det rigtig vigtigt at have de rigtige folk med på holdet. Og når de mennesker, der starter her hos os i f.eks. et tilskudsjob, har talentet, viljen og drivet, ja så bliver de her ofte meget længe!

Fejring er vigtigt
Da virksomhedsprisen blev uddelt på Ballerup Rådhus, var der ikke mangel på noget: musik, fest og fantastisk stemning – over 100 mennesker deltog og ungdomsskolens cellokvartet underholdte.

Og det er lige i vores ånd: Vi skal huske at fejre hinanden, mener Helle. Der er for lidt fejring og for meget af alt muligt andet. Ægte og indlevende fejring af initiativer, indsatser og af hinanden er den absolut bedste måde at motivere og blive motiveret på. Og hos os er vi både motiverede og fulde af stolthed efter at have modtaget årets Virksomhedspris!

I begyndelsen af det nye år kommer Ballerup Kommunes Borgmester Jesper Würtzen på besøg til en uformel snak om, de tiltag der er sat i gang på erhvervsområdet i kommunen.

"Med Virksomhedsprisen anerkender vi de virksomheder, der yder en ekstra social indsats. Der er virkelig gode og forskellige indsatser i Ballerup på dette område og mange kreative eksempler til videre inspiration for andre virksomheder. Og det gør faktisk en forskel for de mennesker, der kommer ind på en arbejdspladser og får meningsfulde opgaver og nye kollegaer – de ender med at få faste job", sagde borgmester og formand for LBR Jesper Würtzen blandt andet i sin tale.
FAKTA om virksomhedsprisen

Følgende kriterier ligger til grund for nomineringerne:
• Har integreret personer, der ellers har svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet. Fx ansat unge med problemer via en mentorordning eller ansat andre ledige via et samarbejde med Jobcentret.
• Har fastholdt eller ansat medarbejdere i job på særlige vilkår fx i fleksjob eller skånejob.
• Har påtaget sig et særligt ansvar for at nedbringe sygefravær og arbejdsskade.
• Generelt har udvist et stort socialt ansvar overfor faste og midlertidige medarbejdere.

Læs også artiklen i Ballerup Bladet og på Ballerup.dk