LED blog header u. tekst

Sådan adskiller du din messestand fra konkurrenternes

LED skærme og kæmpe LED vægge ses oftere og oftere på messer. Dette skyldes, at LED skærme og vægge kan give din messestand et topmoderne og super tjekket udtryk, og du kan tage kontrol over dine budskaber og styre kunderejsen på hele eller dele af din messestand. Samtidig er skærmene både nemme at sætte op, og meget billigere at leje/købe end mange tror.

LED skærme både i større og mindre formater er fremtiden – og faktisk også nutiden!

I det følgende giver vi dig 3 overordnede grunde til, hvorfor du bør vælge en eller flere LED skærme, når din næste messestand skal designes – ligegyldigt om du har 2 eller 1000 kvm.


 

Giv din messestand blikfang og tiltræk opmærksomhed

På messen er der mange virksomheder, som søger at tiltrække gæsternes opmærksomhed, men der er kun få, der for alvor formår at stikke ud af mængden. Ét redskab til at skabe opmærksomhed omkring din messestand er gennem brugen af LED skærme eller vægge. Med tanke på at en eller flere af dine konkurrenter er at finde på matriklen, så kan det være en god idé, at du i planlægningen og designet af din messestand implementerer en eller flere LED skærme.

Generelt er animationer og videoer noget, der fanger folks opmærksomhed, og er tiltrækkende for os mennesker. LED skærme kan altså være en medvirkende faktor til, at du får flere af gæsternes opmærksomhed og nemmere kan bringe dem helt tæt på eller endda helt ind over tæppekanten på din messestand.

Kampen om gæsterne starter altså allerede inden sælger kan gå i dialog med gæsten, hvorfor det er ekstra vigtigt, at folk kigger på din messestand i stedet for naboens – og frem for alt konkurrentens.

1070x380 korrekt billede str på blogpost Redi


LED skærme på din messestand kan ikke bare fange gæsternes opmærksomhed, men også sørge for at dine viste budskaber er …

DET rigtige budskab til DEN rigtige gæst

LED skærme giver dig også muligheden for at tage kontrol over dine budskaber. Således kan du løbende vise dine produkter og services, som du allerhelst vil promovere på din messestand. På den måde øger du chancen for at gæsterne ved første, anden eller tredje øjekast spotter det produkt eller den service, som netop er relevant for dem.

Samtidig kan du eksempelvis også kombinere LED skærmene med leje-software, som hurtigt kan installeres på alle devices. Herigennem kan du via din tablet, smartphone eller laptop ændre, og derved målrette, dine budskaber til din nuværende eller potentielle kunder, som besøger din messestand. Dette kan gøres på ét sekund ved blot ét enkelt klik!

Med LED skærme bliver dine budskaber på din messestand altså levendedynamiske og alsidige.

 LED blog tjek på strNemmere at transportere, opsætte og billigere end du tror!

Mange tænker, at teknologi altid er dyrt og besværligt, men vi tør godt garantere, at det både er langt billigere og nemmere at håndtere end du tror!

Når LED skærmen er pakket ud af sin flight case, skal den bare stilles op, sammen med resten af din messestand, og sættes i stik og så er dine fængende og skiftende budskaber kørende – så det er bare plug and play.

Du skal blot sætte din smartphone, tablet eller computer til og så kan du hurtigt afspille dit indhold via fx PowerPoint, Keynote eller et andet software, som du foretrækker.

Om du har en stor eller lille messestand, så er der stort set altid plads til en LED skærm eller væg. Og om din messestand skal have en lille LED skærm eller flere kæmpe LED vægge, så står prisen bestemt mål med afkastet.

Vi har lavet en lille video om LED skærme, hvori vi fortæller om hvordan de fungerer, hvor nemt det er, udbyttet etc. Se den korte video nedenfor og døm selv hvorvidt du er enig med os om, at din næste messestand skal rumme en eller flere LED skærme/vægge.
Hvis du vil læse mere om vores LED skærme og/eller booke et møde om din næste messestand, dit showoom eller event.
Så gå via af 👉 linket.

Vi har også skrevet andre relevante blogs for dig, der går på messe:

Guide: Sådan designer du den rigtige messestand

6 tips til bedre leadgenerering på din messestand