... Og hvorfor er det nu også vigtigt?

Ganske enkelt fordi dit udstillingssystem ikke skal have lov til at tage fokus fra dig.

Du skal bruge dit krudt og dine kræfter på at skabe en perfekt messeoplevelse for dine gæster, og indsamle brandvarme, relevante leads...

Og så skal dit udstillingssystem bare spille.
Hver gang og uanset.

Her får du vores bud på 3 krav du SKAL stille til dit udstillingssystem:

1: Flot
Dit udstillingssystem skal skabe en iøjnefaldende ramme, der trækker de rigtige messegæster ind på din stand. Designeren skal have frie hænder, og uanset om du vil have stilfuld minimalisme eller en powerstand med tryk på designet og kreativ brug af materialer som f.eks. glas, træ, skum, pap, skal systemet være gearet til det.

2: Fleksibelt
Dit udstillingssystem skal være fleksibelt – både når det kommer til at bygge om og bygge nyt fra messe til messe. Men også når du har behov for at udskifte og tilpasse billeder og budskaber til den aktuelle messe. Du skal på en hurtigt og enkel måde kunne udskifte paneler og bygge nye messestande af det system du allerede har – til alle dine messer, events og udstillinger!

3: Let
Dit udstillingssystem skal være let – ikke blot let at flytte og transportere men også let at sætte op og tage ned! Kan dit udstillingssystem sættes op uden brug af værktøj og med letvægtsmaterialer, så kan alle være med? Også når det gælder transporten. Indviklet brug af værktøj og tunge plader er sååå old school! Kan dit udstillingssystem klare disse 3 krav?

De allerbedste hilsener og ønsker om en rigtig god messe.Har du flere spørgsmål angående din næste messestand, vil vi meget gerne kontakte dig.


JA TAK – jeg vil meget gerne kontaktes om min næste messestand!


Til messestande