VI HAR 40 ÅR'S JUBILÆUM  -  1979 - 2019

Der har længe været et "hul" i udstillingsmarkedet. Det kan og vil vi gøre noget ved. Derfor er Faust Dyrbye gået i luften som strategisk udstillingsbureau!

... men hvad betyder det for dig?


faust-dyrbye-hul-udstillingsmarkedet

Det enkle svar: SUCCES med dine messer og udstillinger - før, under og efter.

Sagen er den, at ovenover os alle svæver vores respektive strategier. I har på et tidspunkt valgt at deltage på messer og udstillinger. Der skal være en helt naturlig kobling mellem strategien og messen for netop at komme i mål. Som strategisk udstillingsbureau arbejder vi ud fra følgende:

1. Der skal være strategisk forståelse, hvilket SKAL udmønte sig i relevante og realistiske målsætninger

2. Derfor SKAL der være 100 % styr på den taktiske værktøjskasse, som hos os består af 4 primære værktøjer

3. På det operationelle niveau, SKAL vi opnå de resultater vi har sat os for

Gennem samarbejdet med de af vores kunder, der allerede har "opgraderet" fra produktion af stande til også at inkludere rådgivning om hvordan der skabes målbart udbytte af messe- og udstillingsaktiviteterne, har vi erfaret, at rejsen mod målet er både sjov, lærerig og udviklende.

Så hvorfor nu?

Der er to årsager:

1. Vi har alle lagt øre til hvordan "målingsdiktaturet" skulle integreres, men de færreste af os har vidst hvordan. Tiden har arbejdet med os, idet vi gennem de sidste par år har knoklet for, at måling både kan lade sig gøre OG kan være sjovt på samme tid.

2. Vi har brugt selvsamme tid til at udvikle processer og værktøjer, som tager sit udgangspunkt i systematik og dokumentation UDEN at gå på kompromis med den mere kreative side af arbejdet med messer og udstillinger.

Så derfor... :-)

Du er mere end velkommen til at tage fat i os, vi uddyber MEGET gerne og peger ligeså gerne på hvordan ovenstående eventuelt, og hvis relevant, kan passe ind hos dig.

1000 tak for din opmærksomhed og hvis det hele giver mening for dig, så klik endelig løs på "ham den røde" lige nedenunder :-)

BOOK et møde om din næste udstilling


Til messestande