VI HAR 40 ÅR'S JUBILÆUM  -  1979 - 2019

Blog messespecialisten


Da Jakob havde sagt ja til undervisningsforløbet, skrev Global Zealand/Væksthus Sjælland denne fine artikel:

Danmarks førende messespecialist underviser på Zealand Global

Vil du have mere effekt ud af din messedeltaglese? Jakob Dyrbye underviser på Zealand Globals forløb omkring messer.

Det er ikke nemt at få effekt ud af en messedeltagelse. Derfor sætter Zealand Global fokus på, hvordan virksomheder kan professionalisere deres messedeltagelse. Og derfor er Danmarks førende ekspert på messedeltagelse hyret ind til at undervise.

- Det er ikke nok bare at skabe en flot stand. Man skal også have effekt af den, og det skal man måle på. Det er en investering at deltage på messe, og den skal altså hjem i form af kunder og nye ordrer. Det er det jeg arbejder med til daglig, og det bliver det vi arbejder med på Zealand Global.

Mere end 20 års erfaring

Jakob Dyrbye ejer messebureauet Faust Dyrbye. Han har rådgivet mere end 1500 virksomheder omkring messeeffektivitet, og har mere end 20 års erfaring.

- Der er en masse knapper man kan dreje på for at effektivisere sin messedeltagelse. Og det er meget mere end flotte plancher og de rette kuglepenne. Det handler om at gå strategisk til værks, vide hvilke kunder man vil lande, og arbejde effektivt og målrettet. Så får man til gengæld også investeringen i en messe mange gang igen, fortæller Jakob Dyrbye.

Forløbet omkring messedeltagelse løber af stablen i efteråret og er en unik mulighed for virksomheder i Region Sjælland. De første virksomheder har meldt sig på forløbet, som desuden tilbyder et tilskud på op til 150.000 kr. til understøttende aktiviter rundt om messen.

Zealand Global er finansieret af Væstforum Sjælland og EU’s Regionalfond.