Tænk på messen som et teaterstykke!

Du har skabt en smuk scenografi. Du har markedsført stykket og inviteret prominente gæster. Du har timet og tilrettelagt alt – fra plads til overtøj i garderoben til lækre petit fours i pauserne. Alt sidder lige i skabet.

NU... går stykket i gang og skuespillerne går på scenen! Men, I har ikke øvet jer... Dine folk har ikke engang modtaget manus. De kender ikke rollerne, de kender ikke replikkerne og de ved ikke hvor rekvisitterne står. Kan man forvente andet end, at publikum går skuffet derfra...

Så lad det være sagt med tykke streger under: nøglen til succes på messen er: træning, træning, træning – træning af dit standpersonale før messen går igang! Det er ikke nok med en standard briefing 30 minutter før messen starter...

Vi har været involveret i et stort antal projekter med fokus på performance blandt standpersonalet under messen. Og det er indlysende, at der er behov for meget mere træning.

Det du skal opnå med at træne dit standpersonale er blandt andet:
At alle er alignet når det kommer til formålet med at deltage på messen
At alle kender deres personlige (salgs)mål
At alle ved hvad der kvalificerer jeres leads
At alle helt hjemmevandt på standen
At alle kender de planlagte aktiviteter til punkt og prikke
Og – i overført betydning – at alle kender både scenen, skuespillet, egne og andres roller og replikker.

Kombiner det med din evne til at måle og rapportere den værdi du, OG dit standpersonale, skaber for virksomheden, ja, så jeg vil påstå, at du kan tage dine messer til et helt nyt niveau.

Kan du se fordelen ved at få øvet? Vil du have hjælp til træning af dit standpersonale tager du bare fat i kraven på mig:

Kærlig hilsen

Jakob

PS! Vil du have hjælp til træning af dit standpersonale, så klik her!


Til messestande