Vi elsker smarte udstillingssystemer

Susan fra Gjensidige er vild med sit udstillingssystem. Hun bruger det [næsten] hver dag året rundt.

Susan er ansvarlig for Gjensidige Forsikrings messer [store som små] og Gjensidiges mange kundeevents.

Især de sidste afholder Gjensidige rigtig mange af. Men netop her havde Susan store udfordringer med sit gamle udstillingssystem. Det kunne ikke passe både til messehallen og til biografen eller golfklubben, eller hvor Gjensidige nu afholdt deres kundeevents.

Derfor stod det i kælderen og samlede støv, mens Susan måtte ty til roll-ups eller et andet standalone produkt, som hun kunne placere her og der på de forskellige events. Der kom aldrig rigtig den sammenhængskraft, som Susan drømte om.

Derfor besluttede Susan og Gjensidige at udskifte alle deres standalone produkter og det gamle udstillingssystem med det superfleksible udstillingssystem Clever Frame. Siden har det været meget nemmere for Susan at give de potentielle kunder en super oplevelse på de forskellige events.

Hun tager de rammer med, hun har brug for, og bygger pyloner ved indgangen til way-finding, velkomstvægge og masser af brandingvægge, som kunderne bliver eksponeret for under hele eventet.

Og i stedet for at samle støv i kælderen, så bruges udstillingssystemet året rundt.

Det er da value for money…

Susan lejer det, hun mangler, hos os

Og når Gjensidige har booket de store messestande, lejer Susan ekstra rammer af os, så standen kan nå hele vejen rundt. 😀

Vi holder styr på rammer og grafik for Susan, og sammen planlægger og designer vi de mange kommende events og messer.

Kontakt Jakob Dyrbye på jd@faustdyrbye.dk eller +45 31 68 24 24 og hør, hvordan han specifikt kan hjælpe jer.