• Vi skal hele tiden blive bedre
  til det vi gør
 • Gør op med ”plejer, synes og mange”
 • Ambitionen er
  at blive VERDENSMESTRE i at udstille...


Book messespecialisten
til et foredrag
...og bliv EN HAJ til at udstille


Jakob er med sine 25 år i branchen, specialisten man går til hvis man vil vide mere om messer og udstillinger.

Når du booker Jakob til dit arrangement skal du forvente at blive udfordret på:

 • “plejer, synes og mange”
 • målsætninger og måling
 • logistik og scenografi i forhold til værdiskabelse
 • tandhjul, pains, finaler, rejser, zoner, mormortesten
 • og meget, meget mere ...


Siden januar 2009 har Jakob italesat både ”the why” og ”the how”. Jakob har efterhånden stået foran, og har talt med og til, tusindvis af fagfolk i ind- og udland for at udfordre status quo, for at se ud over løsninger, der giver ‘business as usual’. Dette er gjort i form af foredrag, seminarer, kick-off’s, workshops, netværksmøder, personaletræningsforløb etc. etc.


Han har bl.a. talt til/undervist:

 • Egne kunder/gæster på vores eget seminar
 • Kickoff arrangementer før div messer hos Messe Center Herning, Bella Centret, Odense Congress Center, Huset Middelfart og Messe C, Udenrigsministeriet, Dansk Industri, mfl.
 • Jakob har bl.a. arbejdet med Velfac UK, Forsvarets Rekruttering, Pharmacosmos, FM Mattsson Mora Group/Damixa, Ambu, Gjensidige, Ardex mfl i forhold til optimering af deres messedeltagelse.
 • Netværksgrupper
 • Undervisning i Væksthus Sjælland/Zealand Global regi “Jakob har en rigtig god kompetent energi som foredragsholder. Det er min opfattelse efter at have set ham både i Ambu regi og seneste netværksmøde i Medicoindustrien.

Der er resonans i hans fortælling og Jakob fremstår som velorienteret i de seneste trends indenfor face-to-face marketing. Det gør, at han har tyngde i sine budskaber og troværdighed. Derfor er det oplagt at vælge ham, hvis man vil udfordres i forhold ens tanker og procedurer omkring messer, samt ikke mindst værdiskabelse i den forbindelse”

 Søren Trærup Kjærsgaard | Marketing Manager | Ambu
"I forbindelse med afvikling af et større eksportforløb ønskede deltagervirksomhederne viden omkring succesfuld messedeltagelse. 
Jakob Dyrbye blev det klare valg pga hans store viden og kompetence indenfor området face-to-face marketing, som er enestående.

Jakob er passioneret omkring temaet, hvilket gør at han brænder igennem med sine klar, enkle budskaber. Han giver virksomheder (også små virksomheder med begrænsede ressourcer) nogle enkel værktøjer, som er lette at implementere og som gør at de i langt højere grad end tidligere kommer hjem med brugbare data på hvordan messen så rent faktisk forløb.

Dette gør dem istand til at lave en kvalificeret og struktureret opfølgning. Idet Jakob medbringer ”logistik-viden” omkring messedeltagelse fra virksomhedens kerneforretning, giver det en virkelig stor troværdighed når taler over temaet. Herudover medbringer Jakob et super inspirerende slide-deck, med budskaber, der brænder sig fast på nethinden".


Charlotte Nytoft | Projektleder | Væksthus
"Sidste efterår deltog jeg i et seminar hos Jakob Dyrbye, hvor jeg blev præsenteret for en række gode værktøjer til hvordan man som udstiller skal forberede og opbygge sin stand, når man er på messer.

Jeg er ikke særlig tit selv på messe, men da jeg er arrangør af en større konference med tilhørende messeareal med ca. 60 udstillere, var det oplagt at give nogle af disse gode fif og konkrete værktøjer videre til mine udstillere. Flere af dem trængte til at erkende, at det godt kan betale sig, at gøre en indsats selv og ikke bare gemme sig bag en pc og forvente at deltagerne kommer til én.

Vi har fået rigtig god feedback på mødet og flere af dem har efterfølgende fortalt, at de også brugte Jakobs gode råd i deres planlægning og udførelse.

Jeg synes, at det der er allerbedst ved Jakobs oplæg er, at det er meget troværdigt, tankevækkende og man går derfra med en AHA-oplevelse og lysten til at lave ændringer".

Camilla Lerbech Dworsky | Projektleder | Dansk IT

BLIV EN HAJ TIL AT UDSTILLE
- book messespecialisten HER

Fill out my online form.

Jakob underviser og holder disse foredrag i løbet af foråret

7. januar
– Clever Frame personaletræning (Polen)
(lukket arrangement)

14. januar
– Mødet mellem mennesker i et kommercielt perspektiv (netværksmøde)

21. januar
– Messer i et strategisk perspektiv (netværksmøde)

28. januar
– Udstillermøde - Ejendomsmessen

6. februar
– Rockwool - Byggeri '20

27. februar
– Eget seminar i Ballerup -
Fuldt booket >>>

28. februar
– Eget seminar i Ballerup - Fuldt booket>>>

27. marts
– Eget seminar i Middelfart - tilmeld dig her >>>
Har du spørgsmål?

jd01

Jakob Dyrbye - Foredragsholder og specialist i messer og udstillinger

Du kan altid ringe til mig på 31 68 24 24 
eller sende en mail på