VI HAR 40 ÅR'S JUBILÆUM I ÅR  -  1979 - 2019

faustdyrbye-showroom2

Dit bureau – det er os!

Som Danmarks eneste strategiske udstillingsbureau arbejder vi indædt for, at gøre danske virksomheders deltagelse på messer og udstillinger til succesfulde og værdiskabende oplevelser.

Vi vil ikke blot skabe flotte stande! Vi både kan og vil også være med til at sikre målbart udbytte af messeinvesteringen. Derfor er vi en samlet flok af kreative og kloge hoveder, der tæller alt fra arkitekter, økonomer og sociologer til grafiske designere, IT-programmører og håndværkere.

Fælles for os er, at vi er mennesker af kød og blod. Med passion og vilje engagerer os i projekterne – næsten så meget, at vi glemmer, hvilken side af bordet vi sidder på. Det er lige så vigtigt for os, som det er for dig, at få et godt resultat ud af dine messer, udstillinger og events!

Derfor tillader vi os at kalde os selv for DIT strategiske udstillingsbureau!

[Vi modtog i 2014 Ballerup Kommunes Virksomhedspris - Den er vi meget stolte af og den kan du læse mere om her]

Vores fire ben…

Man kommer længere og hurtigere frem med fire ben – især når de flyttes rigtigt. Vi er organiseret som en værdikæde med kompetence indenfor:

Udstillinger 
– med alt der skal til af udstillingssystemer for at skabe den perfekte messeoplevelse. Vi har været verden rundt og fundet de bedste fremtidssikrede systemer, der er både flotte, fleksible og lette at håndtere!

Digitalt
– APPs, online værktøjer, augmented reality og meget mere til involvering og fastholdelse af dine messegæster. Brug digitale løsninger på din stand til sjove og fastholdende aktiviteter, der involverer dine gæster, samtidig med at du får indsamlet leads og målt på aktiviteterne – systematisk og dokumenterbart!

Strategi
– målret din messeinvestering og gå strategisk til værks. Vi rådgiver og hjælper dig med at gentænke dine messer, så de skaber værdi og bliver effektive redskaber til at nå din virksomheds strategiske mål! 

Design – koncepter og gode ideer, som får din messekommunikation til at gå lige ind hos dine målgrupper! Og det uanset om du kommunikerer på din stand, i dit domicil eller går digitalt med dine udstillingsaktiviteter.

Se hvad vi som strategisk udstillingsbureau kan gøre for dig! Download PDF med udvalgte cases.


Læs og se mere om vores fire ben her!Nedslag i historien

Nogle år har brændt sig ind i vores helt egen historiebog:


billedservice-faustdyrbye


1979
Helle Faust starter Billedservice og leverer – på sin cykel – nymodens udstillingsudstyr i form af fotostater.

1995
Jakob Dyrbye kommer til Danmark efter en udstationering og starter i Billedservice – i et midlertidigt job…

1997
Helle og Jakob slår sig sammen og forener kræfterne i et stærkt progressivt team til glæde for både virksomheden og kunderne!

2006
Billedservice flytter til Ballerup – vi bosætter os på flere m2 med udsigt til smukke marker og græssende får!

2009
Den 19. januar debuterede vi med seminaret ’Succes med messer og udstillinger’ – vi låner ekstra stole af naboen… Siden har over 2000 – and still counting – dygtige messeansvarlige deltaget…

2010
Faust Dyrbye ser dagens lys! Det efterhånden utidssvarende navn Billedservice ændres til Faust Dyrbye A/S, og virksomheden står endnu stærkere i kampen mod finanskrisen.

2013
Vi tager vores egen medicin og starter opbygningen af vores ’udviklingscenter’, der fungerer dels som showroom, dels som en ’state of the art’-stand, hvor vi udvikler og afprøver ideer og tiltag.

Kom forbi og se – vi inviterer meget gerne indenfor!Vi har mange kære kunder – blandt andre: Siemens, FLSmidth, GEA, Forsvarets Rekruttering, Schneider Electric, Gyldendal, Per Aarsleff, Skandia. Gå til Cases for at se nogle af de projekter vi har lavet med dem.

Se mange af vores Cases herSkal det være os?

Kontakt Jakob Dyrbye og han vil fortælle dig om mulighederne ved at arbejde samme med os.


Jakob Dyrbye
Specialist, messer & udstillinger
+45 31 68 24 24


Det siger kunderne


 • Det siger GEA Process Engineering

  Faust Dyrbye formåede til fulde at udfordre os – både på løsningen og i deres velfunderede og velargumenterede tilgang til opgaven. Vores målsætninger var hele tiden omdrejningspunktet og samtidig fik vi løsningsforslag med visuel kant og masser af ambition. Det var stærkt.

  Jens Larsen - Marketing Manager - GEA Process Engineering

 • Det siger Welltec

  Vi er utrolig glade for Litesystemet. Det kan virke som en stor investering til at starte med i forhold til roll-up banners eller lignende systemer – men man finder hurtigt ud af, at pengene er givet godt ud og hurtigt tjent ind igen.

  Charlotte Riddersholm, Copr. Brand Manager

 • Det siger Skandia

  Hurtig, venlig, præcis og kreativ behandling - til en fornuftig pris … Yderligere har samarbejdet mellem Faust Dyrbye og vores reklamebureau været super og uden nogen form for problemer.

  Joan Marie Eefsen, Chef for Distributionssupport, Skandia Forsikring

 • Det siger Brøndby IF

  Faust Dyrbye har været med til at ændre Brøndby IF´s visuelle identitet på print og specielt på Stadion markant. Man kan mærke sjælen og historien i vores faciliteter, samtidig med at stadion har fået det eksklusive præg, det skal have for at tiltrække de kunder, vi ønsker.

  Jordi Roig, Marketing og eventchef, Brøndby IF

 • Det siger Trafikstyrelsen

  Vi har fået et meget flot og virkningsfuldt resultat ud af samarbejdet. Formålet med den grafiske udsmykning har været at fastholde og præsentere den grafiske linie, som Trafikstyrelsen arbejder ud fra i al sin kommunikation med offentligheden. Det er lykkes over forventning og resultatet er både funktionelt og fungerer effektfuldt på gæster og samarbejdspartnere.

  Frede Bjerg Petersen, chefkonsulent, Trafikstyrelsen