Seminar Trends 2020 Sdan fr du succes med dine messer og events1

 

Trends 2020: Sådan får du succes med dine messer og events.

Kom til formiddagsseminar om brugen af messer, events og det personlige møde som effektive og succesfulde instrumenter til relationer og salg.

Hvorfor tager vi afsted og hvad får vi ud af det?

VI tror på, at det personlige møde bliver vigtigere og vigtigere! Fordi TID til hinanden bliver den ypperste luksus i fremtiden. Det kræver en målrettet indsats både før-, under- og efter og som vi gennemgår i 5 kapitler.

Du får en masse håndgribelig viden og konkrete værktøjer, som du fluks kan omsætte og bruge ved dine egne messer, events og alle andre steder, hvor du arbejder med iscenesættelsen af det personlige møde.


 

Program

08:45

Ankomst, friskbrygget kaffe & nybagte boller

09.00

Velkomst og introduktion

Kapitel 1: Lær Værditandhjulet at kende
Mange designer og bygger flotte messestande og showrooms, men skaber de faktisk værdi? Og hvad er det for en værdi, som du ønsker at skabe? Jakob fortæller her om, hvordan logistikken og dine produkter sammen med det værdiskabende mindset, kan skabe mere succes.

Kapitel 2: Målsætninger vs. Formål
Målsætninger er vejen til succes og skal kunne eksekveres både før, under og efter… - Hør mere om vigtigheden af, at skabe målbare og realistiske målsætninger og hvordan du følger op på dem.

Kapitel 3: Zoner, Kommunikation & de 3 tests
Hvordan skaber du en succesfuld kunderejse på din messestand eller i dit showroom baseret på vores zone tankegang. Hør også om baggrunden for vores mantra; ”kælderen forbudt” og hvordan en messestands budskaber kan bestå 3-sekunders-, mormor- og spejlingstesten.

Pause

Kapitel 4: Personaletræning, Roller & Ansvar
En briefing er én ting, men målrettet træning af dit personale til bla. messer kan være forskellen på succes eller fiasko. Hør om, hvorfor træning er så vigtig, og hvad man aktivt kan gøre for, at personalet er tunet og klar.

Kapitel 5: Trends og Tendenser
Fuldt fokus på alt det sidste nye, herunder innoverende teknologier, såsom integration af kæmpe LED skærme (uden at blive ruineret) og software systemer, der på 1 sekund, tilpasser budskaberne på din stand til den enkelte gæst.

11:35 – 11:45 Afrunding

Vi runder formiddagen af med evt. spørgsmål.


11:45 - ?? Behind the Scenes

Hvis du skulle ønske det, er der efterfølgende fri leg og en ninjahurtig rundtur i hele, eller dele, af huset.

Seminaret henvender sig primært til salgs- og marketingledelsen/ medarbejdere samt HR-chefer og andre, der arbejder med det personlige møde på messer, til events og i showrooms samt alle andre steder, hvor du mødes med dine kunder. Seminaret afholdes af Jakob Dyrbye, ejer af Faust Dyrbye, som har +25 års erfaring med og er specialist i at skabe værdi gennem det personlige møde i forbindelse med messer, events og showrooms.

Hvor? 

Afholdes hos: Faust Dyrbye
Adresse: Baltorpbakken 5-7, Ballerup

Hvornår?
Vi begynder kl 8:45

Vi slutter igen allersenest kl. 11:45

Du er efterfølgende velkommen til at blive lidt længere og få en inspirationstur rundt i vores showroom.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til arrangementet, er du altid velkommen til at kontakte Heidi på e-mail eller telefon 31 68 24 45.

 

 


Alt du skal vide står herunder


Dato

Afventer


Tid

8:45 - 11:45


Hvor

Baltorpbakken 5-7
2750 Ballerup


Antal

Max 12 deltagere 


Book din plads her ...

 


Tilmeld dig
– det er gratis at deltage


Har du spørgsmål?


Heidi Lauritsen - Seminaransvarlig

Du kan altid ringe til mig på 31 68 24 45
eller sende en mail på