Højde, dybde, hjørner og dynamik i indretningen af din stand

Når vi indretter stande tænker vi tre-dimensionelt. Vi skaber de rum og zoner du har brug for og som fungerer når det hele går løs på messen – uanset om du har en lille stand på få m2 eller et flagskib i flere m2.

Vores standdesign illustrerer vi i 3D, så vi kan arbejde optimalt med både rumfornemmelse, størrelse og placeringen af vægge, møbler, podier mm., og sikre at både de kunder, du får på besøg på standen, og personalet, der skal arbejde professionelt der, får de helt rigtige muligheder.
Til messestande5 enkle byggesten til den perfekte stand

Vi har analyseret og produceret 1000-vis af stande og fundet ud af, at en optimal messestand består af 5 enkle byggesten

  •   En velkomst zone
  •   En produkt zone
  •   En korporat zone
  •   En digital zone
  •   En social zone

Vi indretter din stand i 5 zoner og dedikerer plads til de aktiviteter, der sikrer dig de rigtige resultater. Uanset om du byder nye gæster velkommen og præsenterer dem for dine produkter eller om du mødes med dine velkendte kunder og samarbejdspartnere for en uformel snak over en kop kaffe skal din stand være gearet til det.

Lad vores arkitekt give et bud på indretningen af din stand i de 5 zoner, der giver optimal udnyttelse af de m2 du har til rådighed.

 
Til messestande