Skab blikfang på din messestand med store LED skærme og/eller LED vægge

[Du kan med stor fordel også bruge dem til dit næste event og i dit showroom og ...]

Med store LED skærme eller hele LED vægge, kan du FULDSTÆNDIG ændre dine budskaber og udtrykket på din messestand, på kun et øjeblik.

Du kan afspille dine film, Power Point præsentationer, grafik og billeder. Og du kan udskifte dine budskaber, så de passer præcis til din næste gæst, med kun et klik på din tablet eller smart phone.

[det synes vi er smart]


Du styrer showet

Ud over at de store LED skærme / LED vægge får din messestand til at se, ikke bare godt ud, men super tjekket ud, så mener vi at det bliver mere og mere vigtigt [og at det bliver endnu vigtigere i fremtiden], at du tager kontrol over budskaberne på din messestand. At du kan udskifte budskaberne på hele eller dele af din stand.

Så får dine gæster præcis de informationer der gør, at du lettere kan konvertere dem til kunder

I en kombination med skærme og software har du nu mulighed for, at skifte dine budskaber, med kun et klik på din tablet eller smart phone. [det er bare SÅ smart]

LED skærmene kan både stå alene [som en roll-up], men kan også sættes sammen til store LED vægge. Og det er her du får den vildeste effekt.
Få flere gæster på din messestand med store LED skærme

For der er kamp om gæsterne ude i messehallerne...  Så derfor er det første og måske vigtigste punkt på dagsordenen, at få gæsterne ind over gulvtæppekanten på din stand.

Hvis du planlægger dine budskaber så de gæster, der er i din målgruppe, bliver eksponeret for de produkter og ydelser der står højest på deres ønskeliste, er changen for at de går ind på din stand, meget større. 

Med LED skærme / LED vægge har du den fordel, at du løbende kan vise mange forskellige produkter og ydelser til forskellige gæster. En gæst der kommer forbi din messestand for anden eller trejde gang bliver eksponeret nye budskaber hver gang. Og måske er det lige det produkt han har ledt efter og som gør, at de kommer ind på din stand. 

Derfra er det din og dine kollegers opgave at give gæsten en uforglemmelig oplevelse. Det er jer, der skal kvalificere gæsten og sørge for at, han eller hun bliver et brandvarmt lead

Mangler du/dine kolleger hjælp til hvordan man griber leadgenerering an på messen? Vi hjælper gerne med at træne dit standpersonale, så I når jeres mål for messenVil du gerne skabe mere opmærksomhed på din messestand med LED skærme eller LED vægge?

Skriv til Jakob og hør mere [han kan være lidt svær at fange på telefonen].

Jakob fortæller gerne, om alle de muligheder du får, når du bruger LED skærmene [og bruger du dem med det rigtige software, kan du med kun et klik på din tablet eller smart phone ændre alt content på din stand]. 

Og du er altid velkommen til at komme forbi vores showroom og se LED væggene 'live'. 

jd04

Jakob Dyrbye
Specialist, messestande & showrooms


+45 31 68 24 24


 
Tilbage til oversigt >>