VI HAR 40 ÅR'S JUBILÆUM  -  1979 - 2019

 • Du kan nu integrere en hel LEDvæg
  i din udstilling
  Ingen samlinger - ingen synlige mellemrum
 • Højeste LED kvalitet
  Du ser selv de mindste detaljer
 • Fra en halv kvm til hele vægge
  Ingen samlinger - ingen synlige mellemrum
 • beMatrix har for deres LEDskins
  vundet den internationale RED DOT AWARD
  i kategorien: Product Design
  Vel fortjent!

Store LED skærme skaber blikfang på din messestand [eller til din næste event eller ...]

Med de store LED skærme eller LED posters [som vi kalder dem], kan du FULDSTÆNDIG ændre dine budskaber og udtrykket på din messestand, på kun et øjeblik.

Du kan afspille dine film, Power Point præsentationer, grafik og billeder. Og du kan udskifte dine budskaber, så de passer præcis til din næste gæst, med kun et klik på din tablet eller smart phone. 

[det synes vi er smart]


Ud over at de store LED skærme får din messestand til at se, ikke bare godt ud, men super tjekket ud, så mener vi at det bliver mere og mere vigtigt [og at det bliver endnu vigtigere i fremtiden] at du tager kontrol over budskaberne på din messestand. At du kan udskifte budskaberne på hele eller dele af din stand.

Så får dine gæster præcis de informationer der gør, at du lettere kan konvertere dem til kunder

I en kombination med skærme og content control systemet Pixilab har du nu mulighed for at skifte dine budskaber, på kun et sekund.Få flere gæster på din messestand med LED posters

Der er kamp om gæsterne ude i messehallerne...  Så derfor er det første og måske vigtigste punkt på dagsordenen, at få gæsterne ind over gulvtæppekanten på din stand.

Hvis du planlægger dine budskaber således, at de gæster der er i din målgruppe, bliver eksponeret for de produkter og ydelser der står højest på deres ønskeliste, er changen for at de går ind på din stand, meget større. 

Med LED skærme har du den fordel, at du løbende kan vise mange forskellige produkter og ydelser. En gæst der kommer forbi din messestand for anden eller trejde gang bliver eksponeret nye budskaber hver gang. Og måske er det lige det budskab der gør, at de kommer ind på din stand. 

Derfra er det din og dine kollegers opgave at give gæsten en uforglemmelig oplevelse. Det er jer, der skal kvalificere gæsten og sørge for at, han bliver et brandvarmt lead

Mangler du/dine kolleger hjælp til hvordan man griber leadgenerering an på messen? Vi kan hjælpe med at træne dit standpersonale, så I kommer i mål med messenVil du gerne skabe mere opmærksomhed på din messestand med LED skærme?

Ring eller skriv til Jakob. Han vil rigtig gerne fortælle dig, om alle de muligheder du får, når du bruger LED skærmene [især hvis du bruger dem sammen med Pixilab].

Du er også velkommen til at komme forbi og se dem 'live' i vores showroom. 

jd04

Jakob Dyrbye
Specialist, messer & udstillinger


+45 31 68 24 24


 
Tilbage til oversigt >>